Quins són els beneficis de practicar Pilates amb l’ajuda de la màquina Reformer?

1. Practicar el Pilates amb la màquina Reformer ajuda a tenir un major control del cos. Aquest control es nota a l’hora de fer els exercicis de Pilates, però també en les transicions entre un exercici i un altre o, fins i tot, en la vida quotidiana. Així doncs, és fonamental comprendre, tant físicament com mentalment, l’exercici que s’està fent.


2. Practicar el Pilates amb Reformer ajuda a estabilitzar el cos perquè, entre altres motius, els moviments es fan en una base estable que ajuda a estabilitzar la columna vertebral i la protegeix.


3. El Pilates serveix per tenir una millor coordinació de moviments. Així, per fer els exercicis de la manera correcta cal coordinar correctament els moviments controlats, un fet que s’aconsegueix gràcies a l’ús de la màquina Reformer. 


4. Fer Pilates amb Reformer ajuda al cos a tenir una major precisió, ja que cal realitzar els exercicis amb un control rigorós de cada moviment, tot concentrant-se en l’aquí i ara.


5. Amb el Pilates es pren consciència corporal, que és un mitjà fonamental per canviar i modificar les respostes emocionals i motores.

6. La pràctica del Pilates fa que estiguem en harmonia amb nosaltres mateixos i amb l’entorn. Per això, en sortir de les classes de Pilates que fem amb Reformer a The Personal Training Club tindràs una major consciència de tots i cadascun dels músculs del cos. A més, sentiràs la respiració d’una manera més profunda i conscient.


7. Gràcies al Pilates s’aconsegueix una correcta alineació de la columna. En reduir l’estrès sobre la columna, es poden dur a terme activitats musculars menys costoses, evitant perdre l’equilibri corporal i la sobrecàrrega de certs músculs.


8. Practicar el Pilates amb Reformer ajuda a augmentar la força-resistència del cos gràcies als molls de la màquina, que generen tensió. 


9. El Reformer ajuda a tenir ben col·locat el cap a l’hora de fer l’exercici. D’aquesta manera s’eviten situacions de tensió i sobrecàrrega al coll.